Ένα  από τα θέματα που απασχολεί τις γυναίκες είναι τα εύθραυστα νύχια τα οποία σπάνε εύκολα από διάφορες αιτίες.Παρακατω θα σας δώσω κάποιες συμβουλές ώστε να έχετε πάντα δυνατά νύχια με αποτέλεσμα ένα όμορφο manicure!

1:Αποφεύγουμε τη συχνή χρήση τεχνικών που πρέπει να τρίβουμε την επιφάνεια των νυχιών,(τεχνητά νύχια),επειδή γίνεται πιο λεπτα άρα και πιο εύθραυστα.

2: Φοράμε γάντια για οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με τα χέρια μας (όπως να πλύνουμε πιάτα,να περιποιηθούμε τον κήπο μας,να χρησιμοποιήσουμε σκληρά απορρυπαντικά κλπ)

3:Υπάρχουν ειδικά προϊόντα στο εμπόριο ώστε να σκληραίνουν τα νύχια όπου είναι καλο να τα χρησιμοποιούμε σαν βάση πριν βάλουμε κάποιο βερνίκι,βέβαια μπορείτε να βάζετε μόνο το σκληρυντικο και να το αφήνετε  και χωρίς χρώμα.

4:Όπως χρειάζεται το πρόσωπο μας ενυδάτωση,έτσι πρέπει να κάνουμε και στα νύχια μας,όποτε δεν ξεχνάμε όταν βάζουμε κρέμα χεριών να κάνουμε ένα ολιγόλεπτο μασάζ και τα νύχια.Υπαρχουν και ειδικά λαδακια γι αυτο το λόγο,μια πολύ καλη λύση είναι να βάλουμε και σπιτικό λάδι όπου βοηθά να μεγαλώσουν γρήγορα και να σκληρύνει την επιφάνεια του νυχιού!

5:Δεν βάφουμε και ξεβαφουμε συνέχεια τα νύχια μας η συχνή χρήση άσετον τα αφυδατώνει.

6:Κόβουμε κοντά τα νύχια μας και τα λιμαρουμε σε οβάλ σχήμα ώστε να μην σπάνε εύκολα οι γωνιές τους.

7:Επίσης μπορείτε να πάρετε βιταμίνες η συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν να παραμείνουν τα νύχια μας υγιή,όμορφα και δυνατά.

Με αυτές τις μικρές συμβουλές θα έχετε πάντα δυνατά νύχια και ένα όμορφο manicure που όλοι θα πιστεύουν οτι επισκέπτεστε συχνά κάποιο κατάστημα περιποίησης άκρων!